Política de privacitat

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades seran tractades per *MASQUE *INICIATIVES, S.L., amb domicili al C/ Rosselló, 216 6° B, 08008 Barcelona, amb NIF B63881429.

Les dades personals que ens faciliti seran utilitzades per a la gestió de la seva relació amb la nostra empresa i la prestació dels serveis que ens hagi contractat. També podran ser utilitzades per a mantenir-lo informat sobre els nostres productes i serveis, així com per a enviar-li informació comercial per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic.
La base legal per al tractament de les seves dades personals és l’execució d’un contracte o la prestació de serveis sol·licitats per vostè, així com el seu consentiment exprés per a l’enviament de comunicacions comercials.

Les seves dades personals no seran cedides a tercers sense el seu consentiment previ, excepte en aquells casos en què existeixi una obligació legal.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les seves dades personals, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment, dirigint-se a l’adreça postal o electrònica indicada en l’encapçalat d’aquesta Política de Privacitat.
L’informem que les seves dades personals seran conservades mentre es mantingui la relació amb la nostra empresa i no se sol·liciti la seva supressió, així com durant el termini necessari per al compliment d’obligacions legals.

L’informem que vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que el tractament de les seves dades personals no s’ajusta a la normativa vigent.

Aquesta Política de Privacitat pot ser modificada en qualsevol moment per a adaptar-la a possibles canvis legislatius, jurisprudencials o tècnics. En qualsevol cas, s’indicarà la data de l’última actualització de la Política de Privacitat.

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis