Les nostres aparents limitacions no ens impedeixen sentir-nos empresa i oferir serveis d'alta qualitat

Què és un CET?

Un Centre Especial de Treball és un mitjà d’integració de persones discapacitades en el mercat laboral.

MásQue Iniciatives es distingeix per la seva capacitat d’adaptació a totes aquelles empreses que desitgen complir amb el RDL 1/2013 – LISMI, així com per a potenciar la seva Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

MásQue Iniciatives, SL. va obtenir la classificació de Centre Especial de Treball l’any 2006, amb el número de registre T-00257. Des de llavors hem constatat el desconeixement de moltes empreses en relació a les seves obligacions legals, així com una clara desinformació sobre el món que envolta a totes les persones amb alguna mena de diversitat funcional. És per això que oferim als nostres clients els màxims avantatges socials i la més alta i competitiva rendibilitat econòmica, a través de totes les nostres àrees d’activitat.

L’objectiu d’un CET

L’objectiu principal dels Centres Especials de Treball és el de fer tasques productives i assegurar treballs remunerats, garantint les necessitats socials dels treballadors amb diversitat funcional. Un dels principals objectius de MásQue Iniciatives és aconseguir que part dels serveis externs de les empreses tinguin en compte personal discapacitat tal com recull el RDL 1/2013.

Com l’ajudem a complir amb l’RDL 1/2013 LISMI?

Treballem constantment en la cerca de noves àrees d’inserció laboral i aconseguim que persones amb diversitat funcional ocupin llocs de treball que fins ara semblaven reservats només a uns determinats perfils professionals. Sabem superar les limitacions i aconseguim proporcionar serveis de qualitat.

Més informació: