Rolyms Valles

Des de MésQue Iniciatives ens enorgulleix haver establert una important aliança amb Rolyms Valles, líder nacional en la producció de vestuari E.P.I.s amb la particularitat que tots els seus productes es produeix a Espanya, a Km zero. En línia amb el nostre compromís per la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), hem decidit col·laborar amb la generació d’ocupació destinada a persones amb diversitat funcional a través d’aquesta aliança.

Com a Centre Especial de Treball (CET), MésQue Iniciatives, està centrat en la generació de projectes viables donen ocupació com a mínim un 70% de la seva plantilla a persones amb diversitat funcional. MésQue Iniciatives aporta la seva experiència en aquest àmbit per sumar esforços amb *Rolyms Valls en el seu objectiu de millorar la seva RSE. més enllà del mínim obligatori que estableix la Llei General de drets de les persones amb diversitat funcional i de la seva inclusió social.

Per tant, l’ús de vestuari EPI d’alta qualitat, a més de complir la seva funció de protegir el treballador, pot contribuir a un benefici social.

La sinergia que es genera amb aquesta col·laboració, a més, ofereix un valor afegit als clients que hagin hagut d’optar per sol·licitar les anomenades mesures alternatives i que de manera temporal els permet complir amb la llei. No dubtin a preguntar-nos, estarem encantats de poder donar resposta a les seves necessitats i, en concret, oferir possibilitats que repercuteixin positivament en la seva empresa reforçant la seva Responsabilitat Social Empresarial.

 

Sumando esfuerzos

 

Rolyms Valles