Piscinas sostenibles

Piscines Sostenibles

Piscinas sostenibles

Piscines Sostenibles

Avui us presentem el nostre projecte de piscines sostenibles.

Saps què és una piscina sostenible?

Una piscina sostenible és una piscina que optimitza l’ús dels recursos implicats a la piscina. Es a dir, els materials, el consum energètic, l’ús de productes per mantenir la qualitat de l’aigua i, òbviament, l’aigua.
Actualment, el tractament de l’aigua de les piscines a España permet mantenir la qualitat de l’aigua de la piscina sense necessitat de buidar-la. Però el canvi climàtic fa que avui el nostre país pateixi escassetat d’aigua dolça i les prediccions indiquen que aquesta situació s’agreujarà en el futur. Davant aquesta realitat, aportem al sector de la piscina aigua de mar tractada per omplir-les, després de construir-les o reparar-les. I així contribuïm a que l’aigua de xarxa s’utilitzi per altres usos.
Disposem de les autoritzacions legals pertinents per agafar aigua de mar i la tractem perquè compleixi amb els criteris higiènico-sanitaris exigits legalment per la piscina.
Per mantenir la qualitat de l’aigua i la seva optimització energètica, i així contribuir també a optimitzar la sostenibilitat de la piscina, recomanem que es contracti un servei professional de manteniment de la piscina a professionals acreditats per aquesta tasca. Es poden trobar a la patronal del sector de la piscina: www.asofap.es.

Una piscina sostenible, no només té beneficis per al planeta, també els té per a la salut i el seu manteniment, sent més econòmic. La inversió inicial és una mica més elevada però, hi ha una alternativa millor?

Aquest és el primer pas per a continuar omplint el got.
Perquè ara, toca mullar-se.

Entra aquí i ajuda’ns a començar el canvi

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis