Piscinas sostenibles

Piscines Sostenibles

Piscinas sostenibles

Piscines Sostenibles

Avui us presentem el nostre projecte de piscines sostenibles.

Saps què és una piscina sostenible?
Una piscina sostenible és una piscina que respecta el medi ambient, no sols perquè genera menys residus tòxics per a l’atmosfera, també perquè no requereix utilitzar un recurs tan escàs com és l’aigua dolça. No es tracta de piscines d’aigua dolça a les quals s’afegeix sal. Aquestes piscines es proveeixen d’aigua mar tractada per al seu ús lúdic.

L’augment de les temperatures, l’escassetat de pluges i la mala gestió de l’aigua ens ha portat a aquest punt. Un punt en el qual s’han de posar en marxa projectes que ajudin al planeta a ser sostenible de cara al futur. Aquesta és una de les moltes iniciatives que hem posat en marxa per a fer d’aquest món, un lloc més just i millor. El nostre projecte de piscines sostenibles.

Davant l’escassetat d’aigua dolça i les restriccions del seu ús proposades per als pròxims anys, hem decidit apostar per aquesta causa, però és una cosa que hem de dur a terme al costat dels ciutadans. Per això, necessitem governs i persones compromeses amb el planeta i el futur de la societat.
A Espanya i a Catalunya, hi ha 1 piscina per cada 40 habitants aproximadament. Perquè ens fem una idea, omplir 1000 piscines a Catalunya, suposa gastar uns 60 milions de litres d’aigua dolça. Ni més ni menys, que la quantitat d’aigua que beu a l’any tota la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa pretenem aprofitar un recurs gairebé infinit com és l’aigua de mar per a l’ompliment de piscines i reduir considerablement la despesa d’aigua dolça.

A més, una piscina sostenible, no només té beneficis per al planeta, també els té per a la salut i el seu manteniment, sent més econòmic. La inversió inicial és una mica més elevada però, hi ha una alternativa millor?

Aquest és el primer pas per a continuar omplint el got.
Perquè ara, toca mullar-se.

Entra aquí i ajuda’ns a començar el canvi

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis