Productora audiovisual

Productora Audiovisual

Productora audiovisual

Productora Audiovisual

MésQue Iniciatives disposa d’una productora multimèdia dedicada a la creació i gestió integral de serveis audiovisuals. Estem especialitzats en l’àmbit de la comunicació institucional i corporativa. Oferim un equip expert en realització audiovisual, disseny gràfic, edició, postproducció, motion graphics, i confecció de guions en diversos idiomes.
Així mateix disposem de personal docent capacitat per a realitzar formació per a professionals de l’edició de vídeo i la postproducció de so.

Catàleg de serveis

Compleix amb la RDL 1/2013

Disposem d’una plataforma per a la gestió de canals digitals que posem a la disposició dels nostres clients. També ens encarreguem de tot el procés necessari per a muntar un circuit de cartelleria digital, o un canal multimèdia. Ens ocupem d’instal·lar les pantalles, programar-les, i elaborar el contingut audiovisual necessari.
Entre els canals de Digital Signage volem destacar el de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Les pantalles repartides en les estacions d’FGC integren la difusió d’una agenda cultural, la comunicació d’accions de responsabilitat social, informació meteorològica i connexió amb els serveis d’informació de TV3 (canal 3/24).

Entenem els vídeos corporatius com el millor aparador per a la teva empresa, projecte, producte, marca o iniciativa. Per això realitzem productes audiovisuals globals i estratègics, ja siguin per a una web, les pantalles de les teves oficines, o per a projectar en fires o esdeveniments.

La nostra manera de treballar és reflexiva, dinàmica, rigorosa i pròxima. Recollim les teves necessitats, t’assessorem i executem treballs audiovisuals fets a mesura. Ens encarreguem de tot el procés, des de l’elaboració del guió, la producció, l’enregistrament, l’edició i el lliurament del material en el format que sigui necessari, així com de la impressió de còpies en el cas de que siguin necessàries.

Tant si necessites un vídeo de caràcter institucional, industrial o tutorial a MésQue Iniciatives disposem de recursos i de l’experiència per a dur-ho a terme.

Tot el que passa a les aules, sales de conferències i palaus de congressos té un valor afegit que a MésQue Iniciatives sabem treballar. Gravem seminaris, conferències, debats, congressos i graduacions. Amb tot aquest material realitzem clips educatius, i vídeos resum de les sessions. També fem vídeos tutorials o interactius per a divulgar la teva oferta acadèmica d’una manera efectiva i personalitzada. A més disposem dels recursos tècnics necessaris per a poder retransmetre en streaming qualsevol tipus de convocatòria.

Per a optimitzar la difusió d’una inauguració, la publicació d’un nou llibre, una col·lecció de moda, o qualsevol producte és necessari un reforç audiovisual potent. Per això els vídeos flyers són el format més adequat per a transmetre de manera breu, però efectiva, tot el que vulguis. Booktrailers, promocions, inauguracions… si ho comuniques amb un vídeo flyer sorprendràs el teu destinatari i obtindràs una major difusió

A MésQue Iniciatives ens agrada explicar històries per això produïm i coproduïm reportatges i documentals de temàtica solidària i cultural.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis