Servicios médicos

Serveis Mèdics

Servicios médicos

Serveis Mèdics

Posa’t en contacte amb nosaltres a través de: www.corporacionmedica.es

Gestió de l’absentisme laboral

La primera empresa que es va crear al nostre país dedicada al control i reducció de l’absentisme laboral va ser SADES,S.A. (1981). Aquesta empresa va trencar tots els esquemes laborals que duien a terme els anomenats metges d’empresa. Tota l’experiència acumulada des de llavors i adaptada a la nova legislació la posem a la teva disposició des de *MésQue Iniciatives amb noves i diverses formes de gestió.

L’experiència acumulada dels nostres professionals ens permeten oferir unes estratègies de col·laboració amb les empreses que ajuden a gestionar correctament els costos que continua suposant l’absentisme laboral. ¿Ens permets calcular els costos que suposa per a la teva empresa l’absentisme laboral? Si acceptes la nostra proposta, que és gratuïta, tindrem l’oportunitat d’obrir un diàleg que et permetrà, entre altres coses, millorar el clima laboral, oferir serveis mèdics de qualitat als treballadors, identificar fraus, i reduir costos.
El nostre procediment no interfereix en cap cas en les tasques dels teus serveis de prevenció, ni amb els de la Sanitat Pública.

Sovint la decisió entre la Sanitat Pública o privada és controvertida. La pressió publicitària de companyies que ofereixen assegurances mèdiques privades ha crescut moltíssim en els darrers anys. Els preus i l’oferta són tan diversos que costa saber quina opció és la més adequada per a les nostres necessitats. Nosaltres som una entitat mèdica i no treballem per a cap companyia d’assegurances, per la qual cosa, no tenim interessos predeterminats ni preferències per a cap d’elles. Ara bé, això no ens impedeix tenir un ampli coneixement de cadascuna d’elles. És per aquest motiu que ens sentim orgullosos de poder oferir un assessorament net d’influències.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis