Reputación online

Xarxes Socials i Reputació Digital

Reputación online

Xarxes Socials i Reputació Digital

Posem a la teva disposició un equip de professionals per a gestionar les necessitats de la teva empresa o producte a internet. Construïm, administrem i gestionem els continguts digitals, i també analitzem i fem les estadístiques de les accions realitzades per a determinar si es compleixen els objectius fixats.

Catàleg de serveis

Compleix amb el RDL 1/2013

El responsable de construir, gestionar i administrar el contingut a la xarxa i mantenir relacions amb els clients i usuaris és l’anomenat  community manager, una figura fonamental per a tenir vigència en línia i mantenir una bona reputació digital.

Atès que la funció del community manager és crear contingut i administrar-lo en les xarxes socials, nosaltres oferim un equip de periodistes especialitzats en l’àmbit digital que ofereixen empatia, enginy i bones dosis de creativitat per a desenvolupar estratègies comunicatives que afavoreixin els teus interessos.

Creiem que el community manager, a més de generar i gestionar contingut ha de detectar les oportunitats i les amenaces de la competència. Per això analitzem i controlem totes les publicacions i novetats del sector, i sabem anticipar-nos amb eficàcia. Coneixem els mecanismes per a protegir usurpacions d’identitat i altres possibles danys corporatius, i realitzem l’anàlisi i les estadístiques de les accions realitzades per a determinar si es compleixen els objectius fixats i es consolida un posicionament eficaç en la xarxa.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis