Externalización servicios

Externalització de Serveis

Externalización servicios

Externalització de Serveis

Totes les empreses requereixen de recursos externs per a realitzar la seva activitat empresarial. El grau de contractació de Serveis Externs difereix en gran manera, entre les empreses, en funció de les seves estratègies d’externalització de serveis.

En general, molts dels Serveis Externs que es requereixen no estan relacionats directament amb l’objectiu empresarial; són exemples típics, serveis de recepció, atenció telefònica, neteja, jardineria, etc. Però, a més, els Serveis Externs poden col·laborar en altres funcions en àmbits professionals de més especialització, en departaments (Finances, Compres, Logística, Enginyeria, etc.) que generalment es consideraven com a Recursos Interns.

Professionals de tots els nivells i capacitació, amb diversitat funcional, poden representar una bona oportunitat de col·laboració amb la seva empresa.

A través d’un protocol de selecció i formació, posem a la disposició de les empreses personal qualificat amb mínimes possibilitats de fracassar en el món laboral. Una afirmació que no tindria cap mena de credibilitat si no estigués avalada per un acord de col·laboració establert amb l’empresa Corporació Mèdica.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem

Mas que Iniciativas

Qui som

Serveis