Canal de Digital Signage de Ferrocarrils de Catalunya

MásQue Iniciatives- MésQue TV, va assumir la responsabilitat, juntament amb TV3, de la posada en marxa del canal Digital Signage de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

El canal de digital *Signage de *Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va ser, una vegada més, una aposta per part de MásQue Iniciatives, d’aportar continguts de qualitat a les pantalles de TV dels Ferrocarrils de la Generalitat. MásQue Iniciatives va col·laborar així en la comunicació de tota mena d’esdeveniments culturals, i molt especialment en la divulgació d’accions de Responsabilitat Social Empresarial d’un gran nombre d’empreses del nostre país.

L’ús d’aquesta tecnologia va permetre una major interacció entre els usuaris i les empreses, ja que els usuaris podien obtenir informació d’interès públic en temps real i estar al dia de manera més clara i atractiva de les accions que amb esforç dediquen les nostres empreses en el seu compromís amb la sostenibilitat del planeta.
En resum, el canal Digital Signage de Ferrocarrils de Catalunya és una eina útil i efectiva per a millorar l’experiència dels usuaris del transport públic a Catalunya, així com per a ajudar les empreses a arribar a una audiència rellevant de manera efectiva.

 

Canal de Digital Signage de Ferrocarriles de Catalunya

 

Canal de Digital Signage de Ferrocarriles de Catalunya